Oppskriften på Poteto Skins akkurat slik de lager de på Fridays.
Potato Skins TGIF
2016-01-05 00:14:06
Serves 4
Ingredients
- 4 store poteter
- ca 6 ss rømme
- 1 ss finhakket gressløk
- 50 g godt smør
- 125 g cheddar ost
- 5 skiver bacon, finhakket
Instructions
- Forvarm ovnen 200 C
- Bak potetene hele i ca 1 time, la potetene kjølne så de er lettere å håndtere.
- Lag dippen mens potetene bakere i ovnen, bland rømmen og finhakket gressløk, sett den kjølig til den serveres.
- Stek grovhakket bacon, sett til sides.
- Del potetene i to på langs og skrap ut innholdet med en skje, la det stå igjen 0,5 cm på innsiden av potetene.
- Pensl på innsiden og yttersiden med smeltet smør. Plasser de på et bakepapir og stek de videre i ovnen 6-8 minutter til de begynner å få en gylden farge.
- Legg noen skiver eller revet cheddarost på toppen av hver potet og strø over stekt bacon.
- Stek de videre i ovnen noen minutter til osten er smeltet.
- Serveres varm og server med dippen.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar