Alt-i-ett bacalao gryte
Dette er virkelig en enkel og smakfull middag og den gir minimalt med oppvask. Alt-i-ett gryte er min beste måte å lage en stressfri middag om jeg har flere gjester. For å få god smak er det viktig med gode råvarer og her har jeg brukt flere forskjellige produkter fra Oliviers & Co.
Bacalao med søtpotet
Recipe Type: Middag
Author:
6 porsjoner
Ingredients
- 400 g søtpotet, terninger
- 400 g mandelpotet, terninger
- 3 sjalottløk, strimler
- 1 rød paprika, strimler
- 2 fedd hvitløk, grovhakket
- 50 g soltørket tomat O&CO, grovhakket
- 100 g steinfrie oliven, taggiasca O&CO
- 1 ts urtesalt til fisk O&CO
- 6 ss olivenolje, Mantinea O&CO
- 1-2 ss chiliolje, O&CO
- 600 g utvannet klippfisk, grove biter
- 1 glass Ponentina saus, O&CO
Instructions
- Skrell poteten og skjær alle grønnsakene som angitt.
- Bruk en stor ildfast form og ha i grønnsakene, tilsett olje og urtesalt og bland litt så oljen blir fordelt.
- Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 30 minutter.
- Ta ut formen og tilsett tomatsaus og klippfisk. Stek videre i ca. 15 minutter, sjekk at poteten er gjennomstekt.
Grønnsakene skal inn i ovnen i ca 30 minutter før du tilsetter klippfisk og tomatsaus, stek så videre i 15 minutter til poteten er gjennomstekt. Server med litt persille og gjerne med godt brød til.
Legg inn en kommentar