Bakte eltefritt olivenbrød som var perfekt å brukt til å lage bruschetta med tomat og mozzarella. Bruschetta er i prinsippet så enkelt som stekt eller grillet brød, gjerne gammelt brød som får nytt liv ved å gni skiven inn med et hvitløksfedd, ringle på litt god olivenolje og topper med et lett dryss salt.
Her er min utgave av bruschetta.
Bruschetta med tomat og mozzarella
2016-04-20 22:02:21
Serves 2
Ingredients
- 2 skiver lyst brød
- 1 mozzarella
- 150 g cherrytomater
- 4 stk soltørket tomat
- 2 ss finhakket basilikum
- 2 fedd hvitløk
- 1-2 ts god søt balsamico
- 2 ss olivenolje
- Salt
Instructions
- Finhakk tomatene, basilikum og 1 fedd hvitløk.
- Bland sammen med resten av ingrediensene.
- Smak til med salt.
- Rist eller grill brødskivene og gni godt inn med et hvitløksfedd.
- Skjær mozzarella i skiver og legg på brødet, topp med tomatblandingen.
- Serveres med en gang.
Notes
- Om du liker rødløk er det også godt, her har jeg utelatt det da jeg vil ha fokus på tomatene.
- Anbefaler å bruke olivenolje av god kvalitet og en vellagret balsamico, her vil jeg anbefale Olivers & Co sine produkter.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar