Favorittbloggeren min Camilla Pihl har en nydelig og inspirerende blogg. Hun lager denne eggepannen både titt og ofte, så selvfølgelig måtte jeg prøve å lage den jeg også, kjempe godt og anbefales på det varmeste!
Eggepanne med bacon og tomat
Dette er en ca oppskrift til to porsjoner, dette trenger du og slik gjør du det:
6 skiver bacon
10 cherrytomater
4-6 egg
en neve frisk basilikum
salt, pepper og chiliflak
Skjær bacon i biter og del cherrytomatene i to.
Stek bacon i en stekepanne til den er gylden, tilsett cherrytomater og surr et minutt til.
Knekk eggene i stekepannen og stek de ferdig videre i en forvarmet ovn på 200C grader til eggehviten er stivnet og plommen fortsatt er myk (ca 4-6 minutter).
Finhakk basilikum og strø over eggene sammen med litt salt, pepper og chiliflak.
Legg inn en kommentar