Dette focacciabrødet er så enkelt å lage, krever minimalt med utstyr og man slipper klissete deig som fester seg på fingrene og benkeplaten, perfekt når du vil lage brød i full fart uten så mye arbeid.
Eltefri Focaccia
2015-11-01 00:30:33
Ingredients
- 1 kg hvetemel
- 2 ts salt
- 1 pk gjær
- 8 dl vann
- 4 ss olivenolje
- Havsalt av god kvalitet, urter og olivenolje til topping.
Instructions
- Ha mel, salt og gjær i en bolle, bland inn vann og olje til en jevn og fin deig.
- Dekk til bollen med plast og la deigen heve alt fra 4-20 timer, jo lenger deigen får heve jo bedre blir focacciaen.
- Dekk en liten langpanne med bakepapir. Siden denne deigen er ganske løs i konsistensen bruke en slikkepott og fordel deigen i formen.
- Dryss over havsalt og stikk den ferske rosmarin litt inn i deigen.
- Stek focaccian ved 210C grader i 25-30 minutter.
- Sprinkle olivenolje over focaccian når den er rykende varm.
g o o d m i x . n o http://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar