Sommeren er ikke helt over enda og er det fint vær så griller jeg gjerne, grønnsaker på grillen er en favoritt og sammen med klippfisk ble dette en ny måte å bruke klippfisken på.
Til 6-8 grillspyd
ca 100 g utvannet klippfisk
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ss olivenolje, fruktig O&CO
1 ss chiliolje, O&CO
8 sjalottløk
1 paprika
1/2 squash
noen cherrytomater
ekstra olivenolje til servering
Mariner klippfisken 30 minutter med i olje og hvitløk.
Skjær grønnsakene i grove biter og ha litt olje og salt på før du trer det inn på grillspydene sammen med klippfisken.
Grill til grønnsakene og klippfisken har fått en fin farge og klippfisken er gjennomstekt.
Sprinkle over litt ekstra olivenolje etter de er tatt av grillen og server med aioli og godt brød.
Legg inn en kommentar