Reklame for Oliviers og Co
Enkel gulrotsuppe med masse smak, den er like god kald som varm, og er fin å servere som en liten forrett.
Gulrotsuppe med ingefær og appelsin
Author:
4 porsjoner, kan serveres kald eller varm.
Ingredients
- 1/2 gul løk, finhakket
- 1 ss olivenolje
- 250 g gulrot, grove biter
- 2 ss ingefær, grovhakket
- 4 dl vann
- 1 ss kyllingfond
- saften av 1 appelsin
- 1 ss eddik med oregano O&CO
- 1/2-1 ss chiliolje O&CO
- chilipulver og tomatpulver til topping O&CO
Instructions
- Stek løk og ingefær i olivenolje til løken er blank.
- Tilsett gulrot, vann og kyllingfond, kok under lokk til gulroten er blitt mør.
- Ha alt i en blender, tilsett eddik, appelsinsaft og chiliolje, kjør til suppen er helt glatt, en stavmikser kan også brukes.
- Smak til om suppen trenger mer salt eller fond, juster tykkelsen på suppen med mer vann.
- Dryss på litt tomatpulver og chilipulver rett før servering.
Her har jeg servert den med disse kikertene, en perfekt kombinasjon av smaker.
Topp suppen med litt chili og tomatpulver fra Olivers & CO, de kompletterer den gode friske smakene som denne suppen har.
Legg inn en kommentar