Kremet kantarellsuppe
2016-09-04 20:55:38
Serves 2
Ingredients
- 200 g kantarell, grovhakket
- 1/2 løk, finhakket
- 1-2 ss smør eller olivenolje
- 2 dl kyllingkraft
- 2,5 dl fløte
- 0,5 dl hvitvin, kan sløyfes og erstattes med kyllingkraft
- ca 1 ts maizena, røres ut med 1 ss vann
- salt og pepper
Instructions
- Stek kantarell og løk i smør til løken er blitt mør.
- Tilsett kyllingkraft, fløte og hvitvin og gi et oppkok for så la å suppen koke videre på svak varme i 10-15 minutter.
- Rør ut maizena i litt vann og tilsett suppen slik at du får den tykkelsen du ønsker på suppen.
- Smak til med nykvernet pepper og eventuelt salt.
Notes
- Isteden for kylling kraft kan du bruke 2 ts kyllingfond til 2 dl vann.
- Server med litt bacon og eventuelt noen dråper trøffelolje fra Oliviers & Co
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar