Kjøkkenet mitt har vært under oppussing, med noen forsinkelser begynner det å ta form. Det har blitt lite med matlaging og dårlig med oppdateringer her på bloggen, så tenkte å vise noen bilder og mitt bidrag til en mexicansk aftenen jeg var på i september.
Alle gjestene skulle ha med en mexicansk rett, jeg laget kamskjell med mango og koriander.
Kamskjell med mango og koriander
2014-11-21 20:17:17
serveres med tortillachips
Ingredients
- 20 kamskjell
Marinade til kamskjell
- 1/2 rød chili
- 2 hvitløksfedd
- 1 ss olivenolje
Tilbehør
- 1 moden mango
- 2 ss koriander
- saften av en 1/2 lime
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss olivenolje
Instructions
- Grovhakk chili og hvitløk, tilsett olivenolje.
- Fordel marinaden på kamskjellene, sett i kjøleskap ca en halv time.
- Rensk mango og skjær den i små biter, finhakk chili, hvitløk og koriander, bland sammen med olivenolje og limesaft.
- Tørk forsiktig marinaden av kamskjellene og stek de på sterk varme ca 1/2 minutt på hver side.
- Server kamskjellene enten varm eller kald med mangoblandingen og tortillachips.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Noen stemmingsbilder fra den fantastisk gjennomførte aftenen. Alle var kledd i stil med kveldens tema og jeg må si jeg har aldri sett en slik fargerik gjeng.
Trine - Klisjéhjemmet
Fine bilder og blogg du har 🙂
God helg!
goodmix
Hei Trine. Så utrolig hyggelig du liker bloggen og bildene mine, takk for du tittet innom bloggen min 🙂 Fortsatt god helg