Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Frøkjeks med parmesan

Frøkjeks med parmesan


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: goodmix.no

Description

160C grader, bruk varmluft.


Ingredients

Scale
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl knust linfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl maizena
  • 2 ss chiafrø
  • 1/2 ss tørket oregano
  • 5 ss revet parmesan
  • 1 dl olivenolje
  • 5 dl vann
  • flaksalt
  • valmuefrø

Instructions

  1. Bland sammen de tørre ingrediensene sammen med parmesan.
  2. Kok opp vann til kokepunktet, ha i frøblandingen sammen med olivenoljen. Bland godt sammen.
  3. La røren svelle i minst 30 minutter.
  4. Legg 1/4 del av blandingen mellom to bakeark. Bruk hendene eller et kjevle til å fordele frøblandingen mellom papirene. Få det så tynt som mulig. 
  5. Fjern det øverste bakearket. Strø over flaksalt og valmuefrø. Bruk et pizzahjul eller en kniv til å dele kjeksen i ruter.
  6. Stek kjeksen på 160C grader, bruk varmluft. Stek 2 brett om gangen i ca 35-40 minutter til kjeksen er sprø og gylden.
Translate »