Aromasopp har mer smak en vanlig sjampinjong, selges i de fleste dagligvarebutikker og er billig. Den retten er enkel å lage og er perfekt tilbehør til kjøtt, eller som en egen rett om du serverer tapas.
Om du har olivenolje med sitron, gjerne den de selger hos Oliviers & Co kan jeg anbefale å bruke noen dråper med den istedenfor sitron.
Parmesangratinert aromasopp
2016-04-08 22:23:56
Ingredients
- 1 pk aromasopp, 150 g
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss fersk timian, finhakket
- 3 ss olivenolje
- 2 båter sitron
- salt og pepper
- 2 ss parmesan, finrevet
Instructions
- Skjær aromasoppen i skiver.
- Bruk en 1 ss olivenolje og smør en ildfast form.
- Legg skiver med sopp utover formen og fordel 2 ss med olivenolje på soppen.
- Skvis to båter sitron over soppen og litt salt og pepper.
- Riv parmesanost og fordel på toppen.
- Stek i en forvarmet ovn 190C grader i 12-15 minutter.
Notes
- Passer som tilbehør til en kjøtt, eller en egen rett til et godt tapas måltid.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar