Eggepanne til frokost
Egg til frokost er perfekt start på dagen, jeg blir aldri lei av egg i alle varianter. Jeg har tidligere laget en lignende eggepanne men det finnes utallige variasjoner og i denne brukte jeg det jeg hadde for hånden.
Dette er en ca oppskrift til 1 porsjoner, dette trenger du og slik gjør du det:
1 ss olivenolje
ca 1 dl oppskjært sopp, jeg har brukt aromasopp
ca 1/2 paprika
3 egg
nykvernet salt og pepper, eventuelt noen chiliflak
Skjær opp soppen i skiver og paprika i tynne ringer.
Stek soppen i olivenolje til den er gylden.
Tilsett paprika og stek den 1-2 minutter sammen med soppen
Knekk eggene i stekepannen og stek de ferdig videre i en forvarmet ovn på 200C grader til eggehviten er stivnet og plommen fortsatt er myk (ca 4-6 minutter).
Tilsett salt og pepper rett før servering.
Legg inn en kommentar