Dette er oppskift jeg har tilpasset Oliviers & Cos produkter men den kan selfølgelig lages med andre lignende ingredienser. Puttanescasausen som jeg har brukt her er en italiensk tomatsaus men den kan erstates med en annen god tomatsaus. Denne retten kan lages som en forrett eller en tapasrett.
Scampi I Chiliolje Og Puttanescasaus
2015-10-31 23:52:49
Ingredients
- 500 g rå scampi
- 1,5 dl fruktig olivenolje
- 0,5 dl chiliolje O&CO
- 1 glass puttanescasaus O&CO
- 4 fedd hvitløk
- 1/2 ts urtesalt for fisk O&CO
Instructions
- Skrell og rens scampien.
- Bland olivenolje, chiliolje, puttanescasaus, urtesalt og grovhakket hvitløk, fordel i ildfaste porsjonsskåler.
- La oljeblandingen med saus og hvitløk koke i ovnen på 220 grader før du legger i scampiene.
- La scampien bake i ovnen i 5-6 minutter til de er gjennomkokt.
- Serveres med godt brød som dyppes i den gode oljeblandingen.
g o o d m i x . n o http://www.goodmix.no/

Legg inn en kommentar