Jeg er vokst opp med at til torsk ble det servert potet, pappa brukte å si at en middag uten potet, egentlig ikke var middag… vel, tidene har foranderet seg, pappa spiser både sushi og taco å kan kalle det middag. Her er min vri på torskemiddagen, utrolig hvor godt det er å bytte ut den klassiske hvit sausen med tomater og potet med pasta.
Torsk Med Cherrytomater Og Chorizopølse
2015-10-31 23:47:43
Serves 2
Ingredients
- 400 g torskefilet
- 50 g chorizopølse
- Pasta av god kvalitet
Saus
- 1liten løk, finhakket
- 1gulrot
- 1boks Mutti cherrytomater
- 2 ss olivenolje, O&CO
- 1fedd hvitløk, finhakket
- 1ss balsamico, søt vellagret O&CO
- 1ts provence urtemix O&CO
- 1/2 ts salt
- eventuelt litt sukker
Instructions
- Finhakk løk og hvitløk, skjær skrellet gulrot i fine terninger.
- Surr løk,hvitløk og gulrot i olivenolje på svak varme til det begynner å bli mørt.
- Ha i boksen med cherrytomater, provence urtemix, salt og balsamico, sett på lokk og kok videre ca 10 min.
- Smak til sausen med eventuelt litt sukker og salt.
- Skjær torskefileten i passende stykker og legg de på toppen av sausen, legg på lokk og kok videre til torsken er ferdig.
- I mellomtiden kok ferdig pastaen og stek chorizopølsen til den er gylden.
- Server torsken hakkede sukkererter og den stekte chorizopølsen på toppen.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Salt fisken lett på begge sider før den legge i pannen med tomatsausen
Legg inn en kommentar