1 egg + 1 banan = pannekaker. Vel, jeg var bare nødt til å prøve etter å sett oppskriften både her og der. Litt skeptisk da jeg laget de første gangen og de ble ikke så veldig vellykket. Men på andre forsøk ble de bedre, fant ut at trikset er å ikke lage de for store og steke de på svak varme, snu de etter 3-4 minutter. Med et lite dryss kanel oppå og noen blåbær så er dette en godt lite måltid. Vet iallefall hva jeg skal gjøre med bananen når de blir overmoden for de vanligvis går i søppla.
Oppskriften er til ca 3 små pannekaker (1 porsjon):
1 moden banan
1 egg
1/2 ts vaniljesukker
1/4 ts bakepulver
Smør til steking
Knus banan i en bolle med en gaffel, tilsett egg, vaniljesukker og bakepulver og bland til det er en jevn masse, sett den i kjøleskapet ca 15 minutter.
Bruk godt med smør og stek de på svak varme i ca 3-4 miutter på hver side.
Ikke ha de større en ca 10-12 cm ellers så blir de vanskelige å snu, bruk en god stekespade.
Legg inn en kommentar