Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
eggepanne med klippfisk Dybvik

Eggepanne med klippfisk


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 2 ss olivenolje
  • 75 g klippfisk, biter
  • 1/4 rødløk, finhakket
  • 5 cherrytomater, grovhakket
  • 2 ss basilikum, finhakket
  • 4 egg
  • salt og pepper
  • Server med brød, ekstra tomat og avokado.
 

Instructions

  1. Bruk en panne som tåler å stå i ovnen.
  2. Varm opp olivenolje i pannen, stek klippfisk og løk til løken begynner å bli mør og klippfisken gjennomstekt. Tilsett tomat og basilikum tilslutt.
  3. Knekk egg over klippfisken og legg noen ekstra tomater på toppen.
  4. Sett hele pannen i en forvarmet ovn og stek på 200C grader i ca 8 minutter, ta ut før eggeplommene stivner.
  5. Server med noen skiver avokado på toppen og et lett dryss pepper, smak til med salt da klippfisken er salt i seg selv.