Pesto
Her har jeg ganske enkelt byttet ut basilikumen med grønnkål, kjempegodt og den var nydelig å spise sammen med en god sinke og litt parmesan.
Grønnkålpesto
Recipe Type: Tilbehør
Author:
.
Ingredients
- 100 g grønnkål
- ca 1 dl olivenolje, Mantinea O&CO
- 1-2 fedd hvitløk
- 1 dl finrevet parmesan
- ca 1 ss sitronsaft
- 1/2 dl pinjekjerner
- salt og pepper
Instructions
- Rist pinjekjernene lett i en stekepanne.
- Vask og tørk grønnkålen godt, fjern stilken.
- Ha grønnkål, hvitløk, parmesan og pinjekjerne i en foodprosessor og kjør til den er helt finmalt.
- La foodprossesoren gå mest du tilsett olivenolje litt av gangen til du får ønsket konsistens.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Legg inn en kommentar