Sponset innlegg
Den norske matfestivalen i Ålesund er snart i gang. Programmet til matfestivalen finner dere her. Jeg er så heldig å få lage noen oppskrifter til Oliviers & Co Ålesund, noen av de blir det smaksprøver på torsdag og fredag i butikken, jeg gleder meg til å være der og gjøre det jeg liker aller best, snakke om mat! Oliveres og Co har en nydelig sitronolje der oliven er presset sammen med sitron, en frisk olje som passer til fisk eller gir et friskt innslag i salater. Den er også god i bakverk, i denne oppskriften på gulrotmuffins har jeg brukt en blanding av sitronolje og mangoeddiken som også er å få kjøpt hos Olivers & Co, resultatet er en saftig god muffins som dufter nydelig når de er nystekt.
- 1,5 dl sitronolje, O&CO
- 2 egg
- 100 g brunt sukker
- 2 ss mangoeddik, O&CO
- 200 g gulrot, finrevet
- 200 g hvetemel
- 50 g havregryn
- 1,5 ts bakepulver
- 2 ts kanel
- Visp sammen sitronolje, egg, sukker og mangoeddik.
- Skrell og riv gulrot.
- Bland gulrot og de tørre ingrediensene sammen med oljeblandingen, rør godt.
- Fordel røren i muffinsformer.
- Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i ca. 20 minutter til muffinsene er gyldne og gjennomstekt.
Legg inn en kommentar