Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hjemmelaget bringebæreddik


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: goodmix.no

Description

Perfekt til å bruke når man baker Pavlova.


Ingredients

Scale
  • 400 g bringebær
  • 4 ss sukker
  • 5 dl eplesidereddik

Instructions

  1. Ha bringebær i et stort glass. 
  2. Tilsett sukker og eplesidereddik. 
  3. Legg noe på toppen slik bærene blir presset ned i eddiken.
  4. Sett på lokk eller dekk til med plast. La stå på kjøkkenbenken ca 4 dager eller mer. 
  5. Sil eddiken gjennom et klede, på den måten blir eddiken helt klar.
  6. Hell over på rene desinfiserte glass. 

Notes

Eplesidereddik kan byttes ut med 5% eddik. 

Jeg beregner 1 ss sukker pr. 100 g bær, tilsett mer om man vil ha eddiken søtere.

Translate »