Bakte noen kokosmakroner her om dagen, laget de ekstra store og drysset et lag med O’boy over. Fine og gode var de, men for et rot det var å spise de uten å ha asjetten helt oppunder haken, så jeg anbefaler å lage de litt mindre.
Kokosmakroner
2016-12-09 20:09:33
Ingredients
- 3 eggehviter
- 180 g melis
- 250 finmalt kokosmasse
Instructions
- Pisk eggehviten til den begynner å bli stiv, tilsett så melis litt og litt, pisk videre til den er helt stiv.
- Kjør kokosmassen i en foodprossor slik den blir ekstra fin (kan sløyfes).
- Bland inn kokosen forsiktig til den er jevnt fordelt. Bruk en skje eller en sprøytepose til å fordele massen på et stekbrett dekket med bakepapir.
- Stek i en forvarmet ovn på 180C grader i 9-14 minutter.
- Mine var ekstra store så de hadde en steketid på 14 minutter.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar