Kjapp enkel middag med smaker fra middelhavet.
Kylling i kremet paprikasaus
Recipe Type: Middag
Author:
4 porsjoner. Server med pasta, ris eller ovnsstekt potet.
Ingredients
- 4 kyllingfileter
- 2 ss olivenolje
- 1 boks hermetiske paprika
- 3 fedd hvitløk
- neve frisk basilikum
- litt frisk timian
- 2,5 dl fløte
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- Litt feta ost
Instructions
- Del kyllingen i store biter, jeg delte mine i fire.
- Stek kyllingen i olivenoljen til den er gylden og nesten gjennomstekt.
- Mest kyllingen steker, ha paprika, hvitløk, urter, fløte, salt og pepper i en foodprosessor og kjør til en glatt blanding, det går også fint å bruke en stavmikser.
- Ha litt salt og pepper på kyllingen og tilsett sausen, la sausen koke noen minutter og se til at kyllingen er gjennomstek.
- Server med litt fetaost og frisk basilikum på toppen
Hermetisert paprika
De kan brukes til så mye, god i supper, gryteretter og kjempegodt med litt paprika om du lager rød pesto, mulighetene er mange.
Legg inn en kommentar