Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Løkdipp

Løkdipp


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: goodmix.no

Description

  • 1 stor gul løk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts sukker 
  • 1 boks lettrømme
  • 3 ss majones
  • 1-1,5 ts Sriracha saus
  • 1 ts løkpulver
  • 1/2 ts oregano
  • en klype salt

Ingredients

  1. Fjern skall og skjær opp løken i tynne skiver.
  2. Ha olje i en stekepanne, tilsett løk og sukker. Stek løken til den er myk og har fått en gylden farge. Dette tar gjerne 30 minutter, bruk lav varme så løken ikke svir seg.
  3. Ta løken av varmen når den er ferdig, la den bli kald. Hakk løken i mindre biter.
  4. Bland alle ingrediensene, smak til hvor mye Sriracha saus du ønsker.

Instructions

Sriracha saus kan erstattes med ca. 1/2 ts cayennepepper. Smak til hvor sterk du ønsker dippen.

Translate »