Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Parmesan gratinert asparges

Parmesan gratinert asparges


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: goodmix.no

Ingredients

Scale
  • 2 bunter asparges
  • 1/2 dl panko brødsmuler
  • 1 fedd hvitløk
  • 2025 g revet, parmesan (ca. 45 ss)
  • 1 ss olivenolje
  • sitronsaft
  • En klype flaksalt
  • Chiliflak (kan sløyfes)

Instructions

  1. Brekk av den nederste delen av aspargesen. Legg aspargesen på et bakepapir.
  2. Fordel olivenolje, skvis over litt sitronsaft, avslutt med litt flaksalt.
  3. Finhakk hvitløk, bland sammen med panko smulene.
  4. Strø over parmesan og panko brødsmuler. Strø over litt chiliflak.
  5. Stek på 220 C grader i ca 12-15 minutter til panko og parmesan har fått en gylden farge.

Notes

Panko er tørkede brødsmuler av fint brød.

Topp asparges med litt vellagret balsamicoeddik. 

Server gjerne med noen skiver spekeskinke eller Serranoskinke.

Translate »