Pitabrød er allsidige greier og det er bare fantasien som setter grensene for hva man kan fylle et pitabrød med. Man kan gjøre det enkelt og bare ha god ost og skinke i, eller mer kjøre mer kebab style. Jeg fylt disse her med en god salat, stekt kylling og hjemmelaget kebab dressing, skikkelig godt var det, oppskrift kommer snart.
Pitabrød
2016-04-08 21:06:41
Ingredients
- 1/2 pk tørrgjær
- 3 dl lunket vann
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- ca 7 dl hvetemel
Instructions
- Ha tørrgjær og lunket vann i en bolle, la gjæren svelle litt før du har i resten av ingrediensene.
- Tilsett olje, salt, sukker og hvetemel, elt i fem minutter.
- Del deigen inn i seks emner, la de hvile i 15 minutter under et kjøkkenklede.
- Bruk mel under og over deigen når du kjevler ut brødene. Kjevl de ut til de er ca 1 cm tykk.
- Stek de i 7 minutter på 250C grader, bruk varmluft.
Notes
- Oppskriften er til 6 pitabrød.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar