Denne salaten ble servert på et spisested vi hadde her i Ålesund som het Lun. Lun hadde de beste kokkene som laget fantastisk god mat, på kjøkkenet ble det kun brukt ingredienser av beste slag. Med produkter fra Olivers & Co, de beste ostene og serranoskinke skjært så tynt at du nesten kunne se gjennom den, ble det severt lunsj, middag og desserter med innslag av det beste fra middelhavet.
Brød fra bakeriet på Lom, den ferskeste olivenolje og vellagret balsamico ble alltid satt på bordet når man besøkte Lun. Også var det denne salaten da, den glemmer jeg bare ikke, så her er den slik jeg husket den.
Spansk Salat
2015-11-03 23:06:47
Serves 4
Ingredients
- 150 g choritzopølse
- 100 g cherrytomater
- 100 g grønne oliven med stein
- 65 g salatmix, Baby leaf mix
- 1-2 avokado
- 1 spiss paprika
- 1/2 rødløk
- 50 g manchego ost
- olivenolje av god kvalitet
Instructions
- Cherrytomatene blir ekstra gode om de får 3 minutter i stekovnen på 220 C.
- Skjær choritzopølsen i strimler og stek i panne med litt olivenolje til den begynner å få litt farge, sett til side og la det få kjølne litt.
- Skjær løk og paprika i tynne skiver, rensk og del avokado i grove biter.
- Ha choritzo, tomaten og revet manchgo på toppen av salaten. Fordel oljen fra pannen og gjerne litt ekstra god olivenolje over. Serveres med god balsamico.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar