Vårruller tror jeg nesten alle liker. Og med å ha i nudler lager man fort mange vårruller når man først er i sving. De er fin å fryse og varme igjen i stekovnen.
Vårruller med nudler
2014-09-29 00:16:23
Serves 25
Ingredients
- 1 ss olivenolje
- 400 g svinekjøttdeig
- 100 g gulrot
- 15 g ingefær
- 2-3 fedd hvitløk
- 1/2 gul løk
- 1 rød chili
- 2 ss koriander, fersk
- 4 ss soyasaus
- 1/2 ts sesamolje
- 200 g risnudler
- filodeig
- Olje til fritering
Instructions
- Finhakk gulrot, ingefær, hvitløk, løk, chili og koriander slik alt er klart til bruk.
- Glans løk i olivenolje i en stor panne, tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttet er gjennomstekt. Ha i resten av de oppskjærte ingrediensene, soyasaus og sesamolje, stek videre på svak varme i 5-10 minutter. Smak til med salt eventuelt litt mer soyasaus.
- I mellomtiden kom opp vann og bløtlegg risnudlene i noen minutter til de er mør, la de renne godt av seg i et dørslag.
- Bland risnudlene godt sammmen med kjøttblandingen og nå er fyllet til vårrullene klar til bruk.
- Fordel fyllet på filodeigen og brett de sammen, bruk vann på kantene slik at det er en tett vårrull.
- Stek de gyldne i varm olje som holder ca 170 grader i ca 2 minutter.
- Server med sweet chilisaus.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Server med hjemmelaget sweet chilisaus til, det er faktisk veldig enkelt å lage og smaker ekstra godt.
Legg inn en kommentar