Reklame for Olivers & Co
Denne suppen kan du servere varm eller kald, passer godt som en liten forett.
Ertesuppe med trøffelolje
Author:
4 porsjoner. Kan serveres varm eller kald.
Ingredients
- 1 pk frosne grønne erter, 320 g
- 1,5 dl vann
- 0,5 dl fløte
- 1 ts kyllingfond
- 1-2 ts eddik med oregano O&CO
- salt og pepper
- Trøffelolje eller trøffelsalt O&CO
- (Kyllingfond kan erstattes med grønnsaksbuljong)
Instructions
- Kok ertene som anvisning på pakke, sil av vannet.
- Ha ertene i en blender sammen med vann, fløte,kyllingfond og eddik, kjør til en glatt blanding.
- Smak til med salt og pepper.
- For en ekstra fin konsistens på suppen kan den presses gjennom en finmasket dørslag. Juster tykkelsen på suppen med vann.
- Server med noen dråper trøffelolje eller trøffelsalt.
Legg inn en kommentar