Pasta alfredo, en nydelig kremete pastarett som er superenkel å lage.
Pasta alfredo
2016-05-18 15:52:04
Serves 2
Ingredients
- 200 g spagetti
- 70 g parmesan
- 30 g pinjekjerner
- 30 g valnøtter
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 ts salt
- 50 g smør
- 1 dl fløte
- nykvernet pepper
Instructions
- Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er lett gyldne.
- Finhakk hvitløk og finriv parmesanosten.
- Ha pinjekjerner, valnøtter, parmesan, salt, hvitløk, smør og fløte i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn blanding. Du kan også bruke en stavmikser om du synest det er enklere.
- Kok pasta i lett saltet vann etter anvisning på pakken.
- Sil av vannet av pastaen og ha tilbake i kasserollen, tilsett nøtteblandingen og rør til alt er godt blandet.
- Server med et lett dryss nykvernet pepper.
Notes
- Server gjerne med sprøstek serranoskinke eller spekeskinke. Stek i stekeovnen på 200C grader i ca 5 minutter.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar