Jeg er hekta på kremede pastaretter, det er enkelt og raskt å slenge sammen en god middag med få ingredienser. Her har jeg laget en pastarett med klippfisk, laget litt på samme måten som pasta carbonara.
Tagliatelle med klippfisk og aspargestopper
2016-05-18 17:21:05
Serves 2
Ingredients
- 2 porsjoner tagliatelle
- 100 g aspargestopper
- 150 g klippfisk, ferdig utvannet
- 1 ss olivenolje
- 2 hvitløksfedd
- 3 eggeplommer
- 2 ss fløte
- 4 ss finrevet parmesan
- nykvernet pepper
Instructions
- Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
- Pisk eggeplommene sammen med fløte, tilsett finrevet parmesan.
- Skjær ferdig utvannet klippfisk i små biter, finhakk hvitløk og del aspargestoppene på langs. Stek klippfisk, asparges og hvitløk 2-3 minutter i en stekepanne med olivenolje.
- Når pasten er ferdig, slå av vannet og hel over klippfisken. Tilsett eggeblandingen og vend forsiktig til alt er fint fordelt rundt pastaen og sausen er blank og fin.
- Server med nykvernet pepper og litt ekstra parmesan.
g o o d m i x . n o https://www.goodmix.no/
Legg inn en kommentar