Hjemmelaget bringebæreddik

Hjemmelaget bringebæreddik

Bringebæreddik

Denne eddiken lager du lett hjemme. Bringebæreddik er fin å bruke når du skal bake Pavlova, eller som et friskt innslag i en dressing.

Hjemmelaget bringebæreddik

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hjemmelaget bringebæreddik


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: goodmix.no

Description

Perfekt til å bruke når man baker Pavlova.


Ingredients

Scale
  • 400 g bringebær
  • 4 ss sukker
  • 5 dl eplesidereddik

Instructions

  1. Ha bringebær i et stort glass. 
  2. Tilsett sukker og eplesidereddik. 
  3. Legg noe på toppen slik bærene blir presset ned i eddiken.
  4. Sett på lokk eller dekk til med plast. La stå på kjøkkenbenken ca 4 dager eller mer. 
  5. Sil eddiken gjennom et klede, på den måten blir eddiken helt klar.
  6. Hell over på rene desinfiserte glass. 

Notes

Eplesidereddik kan byttes ut med 5% eddik. 

Jeg beregner 1 ss sukker pr. 100 g bær, tilsett mer om man vil ha eddiken søtere.

Hjemmelaget bringebæreddik Hjemmelaget bringebæreddik Hjemmelaget bringebæreddik Hjemmelaget bringebæreddik Hjemmelaget bringebæreddik Hjemmelaget bringebæreddik Hjemmelaget bringebæreddik

fortsatt sulten? her er mer...
Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)

Translate »