Grissini
Jeg kan anbefale å lage disse neste gang du har lyst på noe knasende godt til suppe eller en gryterett.
Disse har jeg laget med nigellafrø som passer godt til litt spicy mat.
Print
Grissini – brødpinner med nigellafrø
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
16 brødpinner
Ingredients
Scale
- 400 g hvetemel, ekstra fint type tipo 00
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- 1/2 pk tørrgjær
- 4 ss olivenolje
- 2 dl lunket vann
- 1–2 ts nigellafrø
- .
- 1 egg til pensling
- Maldonsalt
Instructions
- Ha alle ingrediensene i en bolle.
- Elt alt godt sammen, dekk til bollen og la deigen hvile i halv time.
- Kna deigen godt og del den inn i 16 emner.
- Rull de ut til de er ca 1 cm tykk, legg de på et bakepapir.
- Pensle brødpinnene med egg og dryss over Maldonsalt og noen ekstra nigellafrø
- La de heve i ca 15 minutter, stek i 12-15 minutter i en forvarmet ovn 200 C grader