Kjøttboller med parmesan

kjøttboller med parmesan
sponsede produkter

Kjøttboller

Skikkelige gode og saftige kjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus.  Jeg kan anbefale å prøve Oliviers & Cos sine tomatsauser, min favoritt fra O&CO heter Ponentina, en saus laget av solmodne tomater, løk og olivenolje.

Kjøttboller med parmesan
 
Recipe Type: Middag
Author: Goodmix
Gode kjøttboller til tapas.
Ingredients
  • 500 g karbonadedeig/kjøttdeig
  • 2 ss knust crostini O&CO
  • 1 egg
  • 30 g parmesan, finrevet
  • 1,5 ts urtesalt til kjøtt O&CO
  • 1 ts peppermiks O&CO
  • 1 ts provence urtemiks O&CO
  • 1 ts tomatpulver O&CO
  • Litt olivenolje til steking
Instructions
  1. Ha alle ingredienser i en bolle, bland alt godt sammen.
  2. Rull kjøttboller i den størrelsen du ønsker.
  3. Ha litt olivenolje i en stekepanne, stek kjøttbollene på medium til sterk varme til de har blitt gylden på alle sider.
  4. Osten gjør at de fort kan svis, senk varmen og stek de til er ferdig. Du kan også steke de ferdig i ovnen om du lager mange kjøttboller, stek de da på 180C grader i 5-10 minutter.
 

Til disse kjøttbollene har jeg brukt krydder fra Oliviers & CO

  • Urtesalt for kjøtt
  • Provence urtemiks
  • Tomatpulver
  • Peppermiks
  • Mantinea Olivenolje som er mild på smak

kjøttboller med parmesan

kjøttboller med parmesan

fortsatt sulten? her er mer...
Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)

Risboller

RisbollerRisboller 

Herlige litt klissete risboller. De kaller disse for barnas favoritt, men de også min desidert favoritt! Med å bytte ut noe av delfiafettet med ekte smør tar du risbollene til nye høyder.  (mer…)

Translate »