Påsken 2018
Jeg har vært til fjells i Nord-Norge hos familien min i påsken. Siden vi knapt har hatt snø i Ålesund, ønsket jeg meg snø og det fikk jeg, i bøtte og i spann, helt herlig! Tanten min har skjemt meg helt bort med god mat, det ble servert lammelår, pinnekjøtt og andebryst. En dag var det pannestekt røye som vi fikk da vi fisket på isen, ferskere fisk skal du lete lenge etter. Tusen takk tante Hanne og onkel Jørn for en fantastisk tur og deres seks stjernes oppvartning på hytten ♥
I dag tenkte jeg å dele en deilig egg- og avokadosalat som man kan spise med brød eller til knekkebrød, en salat med masse protein som metter skikkelig.
- 4-6 skiver bacon
- 2 egg, hardkokt
- 1/2 avokado
- 1/2 vårløk
- 4 ss youghurt
- 2 ss majones
- 1 ss basilikum, finhakket
- limesaft
- nykvernet pepper
- salt
- Hardkok eggene, la de avkjøle.
- Stek bacon sprøtt og skjær de i små biter.
- Bland sammen dressingen, smak til med limesaft, pepper og salt.
- Skjær opp egg, avokado og vårløk i biter og bland i dressingen, vend inn baconet til slutt.