Risboller

RisbollerRisboller 

Herlige litt klissete risboller. De kaller disse for barnas favoritt, men de også min desidert favoritt! Med å bytte ut noe av delfiafettet med ekte smør tar du risbollene til nye høyder. 

Risboller

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Risboller


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: goodmix.no

Description

Cirka 12 store.


Ingredients

Scale
  • 100 g meierismør
  • 100 g delfiafett
  • 100 g lys sjokolade
  • 100 g mørk sjokolade
  • klype salt
  • 2 egg
  • 2 dl sukker
  • ca 15 dl puffet ris

Instructions

  1. Grovhakk sjokoladen. Ha delfiafett, smør og sjokoladen i en kasserolle. Varm opp på svak varme til alt er smeltet. Ha i en klype salt. La sjokoladeblandingen bli temperert. 
  2. Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett sjokoladeblandingen, pisk til alt er godt blandet.
  3. Tilsett puffet ris og rør til sjokoladen er jevnt fordelt. 
  4. Fordel risen i muffinsformer, la avkjøle noen timer.

Notes

Delfiafett kan erstattes med kokosolje, risbollene får da en herlig smak av kokos.

Risboller Risboller RisbollerRisboller

fortsatt sulten? her er mer...
Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)

Translate »