Kjøleskapsgrøt med havregryn og chiafrø

Kjøleskapsgrøt er bare helt genialt! Rør sammen ingrediensene, ha grøten over i et glass og sett i kjøleskapet. Etter noen timer når havregrynen er myk er grøten ferdig. Man kan tilsette eller toppe grøten med det man synest er godt. Min favoritt er å røre inn vaniljepulver og kanel i selve grøten, på toppen har jeg litt nøtter og friske bær. 

2 porsjoner 

  • 2 dl havregryn
  • 2 dl melk
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 3 ss chiafrø
  • l/2 ts kanel
  • litt vaniljepulver
  • liten klype salt
  • ca. 3 ts honning eller annet sukker
  1. Bland alle ingrediensene sammen, smak til med kanel og honning. 
  2. Sett i kjøleskapet i minimum 4 timer før servering. 
  3. Smaker ekstra godt med litt bær og nøtter på toppen av grøten.


kjøleskapsgrøt med chiafrø
Vaniljepulver og kanel fra Helios gjør grøten ekstra god på smak.
kjøleskapsgrøt med chiafrø

fortsatt sulten? her er mer...
Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)

Risboller

RisbollerRisboller 

Herlige litt klissete risboller. De kaller disse for barnas favoritt, men de også min desidert favoritt! Med å bytte ut noe av delfiafettet med ekte smør tar du risbollene til nye høyder.  (mer…)

Translate »