Syltet rødløk

syltet rødløk

Syltet rødløk er kjempe enkelt å lage, og er nydelig på smak. Syltet rødløk kan brukes til kjøtt, salater og supergod til tacoen. Det beste er at rødløken holder seg lenge om du oppbevarer den på tett glass i kjøleskapet. Oppskriften jeg brukte var Bama sin, du finner den her. Jeg hadde ikke eplecidereddik, så den byttet jeg ut med vanlig 7% eddik, fungerte kjempefint. 

Oppskrift på syltet rødløk

  • 1 dl eddik 7%
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann
  • noen skiver ingefær, kan sløyfes
  • 3 rødløk
  1. Ha eddik, sukker og vann i en kasserolle og kok opp og kok til sukkeret er oppløst. Om vil ha ekstra smak på ha noen ingefær skiver i blandingen når du koker laken.
  2. Rensk og skjær rødløken i tynne skiver. Tilsett rødløken i laken og la den ligge i den til den er blitt kald.
  3. Ha rødløk og laken over i et rent tett glass.

syltet rødløksyltet rødløk

fortsatt sulten? her er mer...
Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)

Risboller

RisbollerRisboller 

Herlige litt klissete risboller. De kaller disse for barnas favoritt, men de også min desidert favoritt! Med å bytte ut noe av delfiafettet med ekte smør tar du risbollene til nye høyder.  (mer…)

Translate »